Saturday, January 8, 2011

cuti2 kemaman.....

salam 1Malaysia..... hehehe skema lak...

Apa pendapat korang ngan org yg ada SKANDAL kt tmpt bljr? Means org tu dh ADA pakwe or makwe kt luar tp stil baek smcm ngan bdak 1 tmpat blajar lh biasanya..... ada yg gna istilah BESTFRIEND, ada yg kta knon2 nye TEMAN TP MESRA tp sya istilh kn itu sbgai CINTA KONTRAK, hbis bljar hbis lh skandal tu... knape ble nk kuar ke g mkn ke g jln2 ke msti nk ngn yg opposite jntina tuh? Pelik tol lh kn, d mn sift kestiaan lm dri..... knpe x jdikn besfren or tman tp mesra tuh dr same jantine je? ( membebel lak minah ni hhahha)Mmng lh lam mmlih psngan idop ni kte kn buat plhan tp jgn lh smpai mainkn prsaan org tuh (tetibe ter emo lak hehehe)

anywy bkn nk citer psal tu sngat pn hehehe.... brblik pda title post kali ni lh erk... pda trikh keramamt 6/01/2011 (cewah) aku n da geng; ayu, nad, jihah n nisa, telah menempuh prjlanan selama plus minus 3 jam ke kijal, kemaman hehehe..... kami g sne ngan kete sewa viva biru yg d sewa ngan pok awang blakang kusza (promote2).... xtually kami g sna g umah ayah angkat aku n ayu, yg kami join time cuti ritu tu.....

drpd pegi smpai lh blik hujan je deret... bg aku yg drive ni mmng mncbar n mmenatkn drive lam hjan ni nseb bek pkai spek klu buat nye lupa bwak jnuh lh, tu pn limited gler view lam hjan tu smpai mlekat muka aku ni kt stereng tu, ngantok tu xyah citer lh... da geng lak syok jgk hjan2 ni dpt tido, sejuk2 lg lh ngantok kn hehehee tp nsib bek cik nad sudi menemani aku ngobrol spnjang prjlnan....

prjlnan p sna tu xlah jauh tp ltih, ltih mnjerit, asal lnggar lopak air je aku mnjerit hahahaha.... all da way 2 kmaman tu aku je yg drive, co driver ada tpppppppp........no komen hehehe (jgn mrah ye nisa)sblum smpai umah ayah tu kitaorg stop 'meronggeng' kt mesramall... kt sna kitaorg just maen bowling n ronda2 cuci mata smntra maghrib (ayu puasa time tu so tnggu wktu brbuka).. ingat nk tngok wyang tp xdak citer best pn so jln2 je lh.... spnjang 2 jam kt sna pnye lh kmi rsa lma 2 jam tu, dh abes sume tmpat kami pusing2.... kt sna aku just shopping Big Apple Donut n smthing yg hnye msuk perut je hahahah almaklumlh duit biasiswa xmsuk lg lh, jimat2 hhehehehe..... tp xbnyak gmbar amek just 1-2 gmbar je, msing2 lupe.....
ni lh ole-ole yg aku beli...my feveret...
n then kt umah ayah aku cik nad yg join aku, jihah n nisa tido kt umah ayu.... kteorg blik ke esokkan hri nye n aku jgk yg drive.... xduk lma cos hr sbtu ayu ada test tok lesen.... pnye lh ltih drive lam hjan ni smpai nk dmam lak aku aser tp niway still lg fun holiday ngan da geng ni... next time leh g lg ye girls.... hehehe

lastly, nsihat aku setia lh pd yg 1, fkirkn persaan org lain n jgn jd org ke-3 heheheeh smpat lg tuh....

So, tepuk dada tnye iman....
I see u when u see me…. Muah3x

2 comments:

MisS NadRAH said...

fuh..naseb baek ade aku kan..(^_^)
ceh..belagak plak...
wait aku pandai drive lu...
baru leh tukar2 driver...
berzaman la yekkk...kuang2

sweet_girlz said...

tol 2... thanx tu u snggup xtido..... hahaha pastu last2 aku lak yg kna tolak